Hva’ Søren sker der på Facebook?

Posted: 11. marts 2011 in Aktioner, De Borgerlige, Højrefløj, Humor, Kampagner
Tags: , ,

Af ALERTA
Pludselig hed alle vennerne “Søren Pind”, og de der ikke gjorde, havde i hvert fald Søren Pind som profilbillede. Dette er virkeligheden for mange brugere på Facebook. Og grunden hertil: de er blevet assimileret.

I 2008 skrev den nye integrationsminister Søren Pind (V) et blogindlæg om integration, at assimilation af udlændinge var den eneste vej frem.

“Jeg gider ikke høre mere snak om integration. Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation. Der er så rigelig kulturer, folk kan drage andensteds hen og dyrke, hvis det er det, de har lyst til,” skrev Søren Pind (V) på sin blog 4. februar i 2008.

På bloggen på hjemmesiden sorenpind.dk skriver Danmarks nye integrationsminister, at multikultur må vige til fordel for assimilation.

“Jeg er positiv overfor en bestemt form for indvandring – men jeg vil med vold og magt (altså, demokratisk naturligvis…) bekæmpe multikulturalismen. Denne forløjede påstand om at alle kulturer er ligestillede,” lyder opsangen i indlægget »Åh Danmark«, skriver Modkraft.dk.

Denne lille opsang hæfter Søren Pind nu for.

9.525 Søren Pind-profiler

For at vise Søren Pind hvor kedelig et land er når alle er assimilerede, opfordrer en gruppe på Facebook med begivenheden: Assimiler Søren Pind, skift dit profilbillede alle til at skifte deres eget profilbillede ud med ét af Søren Pind.

Gruppen rummer i skrivende stund 9.525 medlemmer, og er stødt stigende – blot på den tid det har taget at skrive denne artikel indtil videre, er der kommet 874 nye deltagere(!) – og vi snakker altså ikke mere end små 20 min.

Facebook, og internettet generelt, flyder nu med sjove billeder, der alle illustrerer Pinds assimileringsplan.

Deltag i “Assimiler Søren Pind, skift dit profilbillede” her.


Kommentarer
  1. Søren Pind siger:

    WE ARE THE PIND! RESISTANCE IS FUTILE!

  2. Giv dig hen til det totale fællesskab.! Aldrig har Danskerne været mere forenelige – alle er ens i tanke og sind – præcis som jeg kan lide det 😀

Skriv en kommentar