Hvad sker der med ALERTA Magazine?

Posted: 20. september 2012 in ALERTA

Af ALERTA
Ja, det virker lidt dødt, det her ALERTA Magazine. Men er det nu også det? Redaktionen kommer her til bekendelser – eller rettere: forklaringer.

Hvis man kigger på forsiden af ALERTA Magazine, opdager man hurtigt, at tiden nærmest har stået stille siden 27. oktober 2011. Er redaktionen død, eller hvad er der sket? Det vil nærmere give mere mening at spørge: hvad er der ikke sket?

Som mange nok er det bekendt, har Århus stået i en situation hvor flere og flere aktivister er “flygtet” til København, på grund af det enorme pres der ligger som en tung skygge hen over de århusianske aktivister. De mange overfald fra White Pride, manglende fælles tilholdssted og udbrændthed – og derved mangel på aktivister – samt mangel på nytilkomne, har været den rå og tunge virkelighed i Århus i meget lang tid.

Men nu er det hele ved at vende igen!

Efter konferencen ÅRHUS2012, arrangeret af Projekt Antifa, med eksil-århusianere i spidsen, er der udsigt til et helt nyt Århus. Et Århus hvor udbrændtheden, og det generelt manglende håb på en anden fremtid, er ved at forsvinde. Det var utroligt inspirerende at se, hvordan de udbrændte ildsjæle pludselig blussede op på ny.
Erfaringer fra vores kammerater i udlandet gav nyt håb om en faktisk ændring på den ubehagelige Århus-situation.

Men hvad betyder alt det her så for ALERTA?

I takt med, at vi også har fået en anarkistisk bogcafé på Trøjborg Beboerhus (Tordenskjoldsgade 31, 8200 Århus N), er aktivismen og sammenholdet også begyndt at spire. Dette har givet grobund for nye aktiviteter – og mulighed for at få liv i gamle, såsom ALERTA Magazine. Det betyder, at der i den nærmeste fremtid bliver nedsat en ny redaktionsgruppe, og så må vi se hvad fremtiden byder på.

I mellemtiden beder vi jer, kære læsere, om at holde ud et sidste stykke tid, med den viden, at vi ikke er døde og borte; “ALERTA vil altid bestå”.

Man er vel fra Århus, ikke sandt?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s